onsdag 30 oktober 2013

På första sidan

Jag är med på första sidan, kul! Nu-tidningarna är en gratistidning som skickas hem till alla i kommunen varje onsdag. Det finns även en för Finnveden och Höglandet. Jag är med i alla 3.

Den går också att läsa på nätet, tryck på bilden så kommer du dit. Min artikel är på sidan 15 i den för Jönköping.
Tycker att den blev riktigt bra faktiskt! Jag var lite orolig eftersom det var så mycket fakta, tänkte att det var lätt för reportern att missuppfatta något men fick korrekturläsa den igår och hade bara ändring på ett litet ord.

7 kommentarer:

 1. Svar: Ja, den är himla frän! :) De är supersnygga! :)
  allt bra idag?
  kramis

  SvaraRadera
 2. Svar: åh så tråkigt, krya på dig!! :)
  Jodå, allt är bara bra här med! :)
  kramis

  SvaraRadera
 3. sv; ja allt är ju så mycket mysigare med lite tända ljus i detta mörker :)

  SvaraRadera
 4. Jag har just läst artikeln och var bara tvungen att leta upp din blogg. Nu ligger du på min hemskärm!! Vi har både, namn, stad, och bloggandet gemensamt, kul! Välkommen in till mig på vintageblomman.se om du vill, kanske korsas våra vägar framöver!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...