torsdag 10 oktober 2013

Pizzaskor

Alla vår kära favorit Jeffrey Campbell har tagit fram en design av en sko med en pizzabit på. Min spontanta reaktion är: Why?Okej att jag gillar udda saker men detta känns bara för konstigt. Kan det vara någon som helst efterfrågan på en sådan sko?
Jeffrey Campbell har gett oss många läckerbitar som blivit populära hos många, främst bloggare men nu tycker jag nog att de borde ta ett djupt andetag och fundera på hur det kan gå vidare på andra sätt som kanske inte får personer som mig att börja tvivla på dem.

Detta gör att det nästan blir ännu mer tragiskt att några ungdomar som jag mötte häromdagen inte hade koll på vad vare sig Jimmy Choo eller Christian Louboutin är för skor men Jeffrey Campbell var favoritmärket.

Om något mot förmodan skulle vilja ha dessa i sin samling och punga ut ca 1500 spänn för dem så hittar ni dem här.

2 kommentarer:

  1. Det visste jag inte. Tycker det var lite roligt, men jag skulle inte köpa dem. ^^

    SvaraRadera
  2. Jag gillar verkligen Jeffrey Campbell och suktar efter hans skor, men dessa får nog ett blankt nej. Gillar dem inte alls.

    svar; vad kul, grattis till din blogg i förskott då :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...