torsdag 10 oktober 2013

Inför modeloppisen

Har börjat packa ihop grejerna som jag ska ha med till modeloppisen på söndag. Ser ut att bli cirka två flyttkartonger. Mycket av dessa grejer är inte ens använda. Har ett par svarta pumps med rem som är lite för smala för mig. Minns ni mina lila ifrån Michael Kors? De är lite för stora för mig så är bara använda en gång.


Har också ett par klänningar från Nelly som inte riktigt känts rätt för mig och aldrig kommit till användning. Kommer också smuggla med de sista grejerna från webshopen, som också så klart är helt nya men till galet låga priser.

Det är en ganska bra blandning med folk som kommer att ställa ut, både yngre och äldre. Kommer också ha med lite mansgrejer.

Har ni vägarna förbi Jönköping måste ni bara hälsa på!
Plats: Kålgårdsarenan Västra Holmgatan 34B (bakom Upptech)
Tid: Söndag 13:e oktober 11.00-14.00

Vi har en ganska stor lokal så det finns fortfarande möjlighet ifall någon vill hyra ett bord. Det kostar 100 spänn. Maila mig på: accessoeramera@gmail.com

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...