fredag 11 oktober 2013

Powerday

Jag anmäler mig till så mycket event, seminarier, föreläsningar mm så jag börjar få svårt att ha koll på allt. Hade anmält mig till ett frukostseminarie idag så var tvungen att messa en vän "Du hade länkat till ett frukostseminarie på Facebook, vad handlade det om?"
Bra Anna!

Det var ialla fall riktigt intressant och handlade om Powerday. Det är två människor vid namn Andreas och Annamia som föreläser och utbildar inom attityd, inspiration, inställning till livet mm.
Har ingen säker källa på påståendet om att 97% saknar mål. Men om det är sant är det helt otroligt. Hur vet man var man är på väg om man inte har något mål? Jag har ganska många mål i livet, inte bara om karriär utan även om saker som jag vill se och göra. Jag tror nog att många fler kan ha mål än det men tror tyvärr att det är många av dem som inte springer åt det hållet. Den stora frågan är varför?

5 kommentarer:

 1. Det låter som en väldigt liten och tragisk siffra ifall det endast skulle vara 3 % av världens befolkning som har mål. Mål är viktiga, liksom tron på sig själv att kunna uppnå sina mål. :)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. SV: Precis, man får aldrig nog av alla de där underbara höstbilderna!

  SvaraRadera
 3. Hehe ja det är inte lätt att hålla reda på allt ;)

  SvaraRadera
 4. låter väldigt intressant :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...