torsdag 3 oktober 2013

Till väskgarderoben

Tycker att det har blivit lite mycket skor på sistone. Bortsett från kuvertväskan från Michael Kors så har jag inte införskaffat någon väska på riktigt länge. Mest kanske beroende på att jag inte behöver någon men skrev ju för ett tag sedan om Guess och blev riktigt sugen på en godbit från dem. Dessutom är jag ändå lite i behov av en vardagsväska som är i något bättre kvalité men som ändå inte är på tok för dyr så man kan använda den utan att vara för nojjig.

Så denna blev det, en modell som jag verkligen gillar och som passar min väskgarderob perfekt.6 kommentarer:

  1. Oooh vilken snygg väska :)

    sv;
    Yesyes, det blev den svartrosa! Men bara för att jag ville köra safe, vet ju att den är riktigt bra och även snygg i verkligheten hehe :D Jadu ja, simgrejer blir inte smutsiga, iaf inte baddräkten! Har ju saltvatten så allt blir väl salt i varje fall.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...