fredag 31 januari 2014

Fredagsshopping

Idag har det blivit lite fredagsshopping. Jag måste ha ett par nya jeans. Jag pratade ju om mina favoritjeans som gick sönder i bakfickan. Sen när jag skulle prova ett par andra jeans när jag hade gips så gick de sönder i grenen. Jag tror problemet är att jag torktumlar dem och maskinen har bara ett läge som funkar bra och det är egentligen lite för varmt så kläderna slits alldeles för mycket. Har inte heller någonstans att hänga så måste lösa det på något sätt..

Blev i alla fall ett par mörkblåa skönheter:


Sen har jag verkligen en stor "thing" för kavajer. Tycker att det är ett sådant snyggt plagg, verkligen min stil. Nu pratar jag inte om den stela svarta eller kritvitrandiga. Det finns otroligt många modeller att välja mellan.

Denna gång blev det en grå:


Från spartoo.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...