torsdag 30 januari 2014

Ge dig fan på det!

Om jag bara fick ge er ett tips på hur man lyckas med något här i livet så skulle det vara att ni måste ge er fan på det!

Jag får ofta höra från människor att de är lite avundsjuka på saker som jag har gjort och att de skulle vilja göra det själva. Jag förklarar för dem att det inte finns något som stoppar dem. De kommer så klart med en massa ursäkter, som vi människor alltid gör när något känns lite främmande och jobbigt.

Visst, jag har haft en väldigt bra barndom med underbara föräldrar. Jag har haft turen att inte råka ut för någon tråkig sjukdom eller olycka (bortsett från foten men det är ju bara tillfälligt) men jag hade en del tuffa år i tonåren och varit med om en del tråkigheter. Jag har inte sen jag flyttade hemifrån vid 19 års ålder fått några pengar av mina föräldrar, har inte fått några kontakter på köpet eller fått någon större hjälp från någon. Jag har jobbat riktigt hårt för allt och det tror jag att alla kan göra.

Det krävs hårt arbete för att nå dit man vill, det är inte lätt men hur kul vore egentligen det?

Så ge dig fan på det och våga ta steget!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...