måndag 3 februari 2014

Det är inte så bara..

I förra inlägget nämnde jag ju att jag ska vara med på en tjejkväll på en salong här i stan på onsdag. Det blev väldigt kort varsel men tackade så klart ja. Det är en mycket trevlig och härlig kvinna som driver den.

Jag hade tänkt prata om form och färg och ha med mina tyger för att göra lite enklare färgrådgivningar på gästerna. Idag så frågade hon om jag inte kunde prata lite om trender också, absolut! Hon hade också förslag på att ta in modeller och låna kläder från butiker. Det är verkligen en sådan bra idé för det blir ju alltid bättre live men tiden är så knapp!

För att det ska bli bra skulle jag behöva träffa modellerna först och sedan gå ut i butikerna och leta upp kläder. Skulle också så klart behöva kolla att det är ok att låna kläderna med butiksansvarig osv. Jag är fullbokad fram till onsdag kväll då detta event ska ske och dessutom hoppar jag ju runt på ett ben(!) Jag brukar lösa det mesta och säger aldrig att någonting är omöjligt men funderar faktiskt lite på en backup-plan...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...