tisdag 4 februari 2014

Fokusera mera!

Skrattar för mig själv när jag läser driftig.nu´s 5 framgångsvanor som ger dig fler kunder. Det är lätt att känna igen sig, speciellt första punkten.

Vana #1: Fokusera på EN sak
I en värld fylld med en aldrig sinande ström av lockande idéer och kreativa möjligheter kan det kännas tråkigt att bara fokusera på “EN” sak. ETT fokus gör att ditt erbjudande får större genomslagskraft. Öva upp disciplinen att fokusera på EN enda sak och optimera. Ta hand om den del i dig som lätt blir uttråkad - skapa inte något nytt projekt bara för att du är rastlös.

Det har ju alltid varit mitt största problem. Hur kan man fokusera på bara en sak när det finns så otroligt mycket kul att göra? Jag har blivit mycket bättre och börjat prioritera men det är fortfarande galet svårt när det dyker upp nya spännande möjligheter. Min tanke är att jag åtminstone försöker fokusera på en sak i taget och inte göra allt på en gång..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...