söndag 16 februari 2014

Kurs, eventarbete och intressanta möten


Jag är lite nervös för imorgon ska jag in till sjukhuset och ta bort minst en av skruvarna i foten. Är det infekterat kan jag behöva ta bort alla skruvar och plattan som är på ena sidan foten och då är det större ingrepp. Jag är nog mest nervös att det blir något strul eller att det inte har läkt som det ska. Håll tummarna!

I övrigt så ska jag denna vecka:

  • Fortsätta jobba med eventet så klart, ska få klart med samarbetspartners och även göra klart inbjudan
  • Har ju min kurs med Medborgarskolan
  • På torsdag har jag möte med en hårsalong angående Gör-om-mig-projektet
  • Ska jobba vidare med en tävling vi har hos Modekampanj
  • På söndag har jag en träff med tjejer som är intresserade av att bli en del av mitt team

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...