måndag 17 februari 2014

Så når man framgång

Vill återigen referera till något som Isabella Löwengrip skrivit om. Chefredaktören på Plaza kvinna har skrivit en lista med tips för att nå framgång.


Jag håller med de flesta punkter. Det som är intressant tycker jag är att det inte är alla som förstår hur hårt man måste kämpa och hur envis man måste vara. De flesta ger upp så lätt och undrar sedan varför de inte lyckats. Som jag har sagt förut så måste man kasta sig utför, man måste våga misslyckas, lära sig av sina misstag och komma igen.

Punkten med att man måste ge mer än vad man får är också intressant. De flesta vill bara ha och ha utan att egentligen göra något för det. Med den inställningen kommer man ingenstans. Samarbeten är otroligt viktigt!

Precis som Isabella vet jag inte om jag håller med om punkt 13. Det beror lite på vilka människor det är, hur beroende man är av dem och vad de har gjort. Man ska inte behöva ta en massa skit!
Sen tycker jag punkt 15 är viktig också. Många som inte klarar denna punkt men alla gör vi ju fel, det är omänskligt annars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...