fredag 21 mars 2014

Färghäften

I förrgår upptäckte jag att en variant av mina färghäften hade tagit slut. Mina kunder får med ett häfte med tips och färger när de gör färgrådgivningen och det finns några olika varianter beroende på vilken färgtyp man är.

Jag har en kund imorgon så det blev att panikbeställa men det gick bra. Som vanligt börjar min hjärna tänka ut en backup-plan ifall det inte löser sig. Det är väl en ganska bra egenskap att ha? Tanken var att kunden skulle få titta i någon av de andra häftena och att jag då skulle förklara hur de funkar och sedan skicka hem det riktiga till henne ifall hon nu skulle bli den typen som inte fanns.


1 kommentar:

  1. Vilken tur att du hade en backup plan ifall det inte hade löst sig!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...