torsdag 20 mars 2014

Tacka vet jag kalendrar!

Idag var det helt galet, det var första gången som min kalender fick påminna mig om ett möte som skulle börja 30 min senare. Tacka vet jag Google kalender! Jag är ganska bra att ha allt i huvudet men detta tyder på att det är väldigt mycket just nu.

Jag var på intervju av en nättidning, de ville göra en profil av mig. Väldigt trevlig kvinna som jag pratade med, hoppas hon fick med allt! :-)

Kom också ihåg att ta ett nummer av vår gratistidning Nöjesnytt. Min vän Linda skriver för dem och jag skäms att säga att jag aldrig läst en artikel. Glömmer alltid bort att ta ett nummer när jag är där de finns. Nu har jag i alla fall läst, hon skriver väldigt bra.


1 kommentar:

  1. haha.. Jag skulle inte ta mig igenom en dag utan alla minnesanteckningar i min kalender.
    Snacka om att vara vilse i sitt eget liv ;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...