tisdag 18 mars 2014

Lager 157

Lager 157 öppnar en butik här i Jönköping imorgon. Den första butiken finns i Gällstad som inte ligger så långt härifrån och sedan jag har varit barn så har det alltid setts som ett bra utflyktsmål för de som bor häromkring. Jag har faktiskt själv inte varit där så väldigt många gånger men har fyndat en del ändå, mest Levis jeans. Man har alltid förknippat dem med märkeskläder till låga priser.

Nu har jag förstått att de inte har kvar sådana stora märken. Antar att det blir svårare att hitta sådana överblivna lager?! De har i alla fall en del andra märken och butiken i Jönköping är 2500 kvm stor så det är klart värt ett besök men jag skippar nog öppningen. Sådant där har aldrig varit min grej!

http://info.lager157.com/blog/butik/jonkoping


1 kommentar:

  1. Älskar Lager 157! Var på öppningen i Stockholm och fick stå i kö fram till midnatt för att få betala ^^

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...