lördag 7 juni 2014

Modenätverk

Hoppas ni hade en fin nationaldag igår! Jag och sambon firade 11 år tillsammans så lovade att inte jobba.

Nu är jag igång igen!

Vill prata om vårt modenätverk som vi har här i Jönköping. Vi har inte riktigt gått ut med det officiellt förut men det tänkte vi göra nu. Som jag sagt innan så är det nätverket en del av MK Network men det påverkar egentligen inget och det är inget man behöver göra ifall man inte vill ta del av alla andra fördelarna som MK erbjuder.

I vilket fall så innebär nätverket att man träffas och hittar på saker som är relaterade till mode, det kan vara allt från att ha filmkväll med Sex and the City till att gå på utställningar, modeshower och åka iväg på event. Vi ska exempelvis på Guldknappengalan nu i augusti. Alla som är intresserade av mode/stil/skönhet är välkomna! Det kostar inget! Man betalar för varje aktivitet, ibland betalar man själv och ibland samlar vi ihop pengarna om det behövs. Vi träffas ca en gång per månad. (Man bör vara över 18 år!)

Fördelarna med nätverket är så klart att man har kul, man träffar nya vänner, man får kanske ny kunskap inom mode och nya kontakter. Kan knappast bli bättre om man har detta intresse!

Just nu finns det som sagt i Jönköping men kommer att komma till andra städer också. Är du intresserad så släng iväg ett mail och berätta lite mer om dig själv: anna@modekampanj.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...