torsdag 5 juni 2014

Eventhörna

Jag har omorganiserat lite i mina två rum som vi har på övervåningen. Jag säger mina även om jag har sambo för att det är verkligen mina. Vissa av er kanske minns att det ena rummet först var en walk-in-closet och sedan blev lager när jag hade webshopen. Nu är det lite av en wic/studio. Det andra rummet har alltid varit min ateljé, använde den mycket då jag gjorde smycken och sydde väskor men det var ju ett tag sedan. Nu är detta rum (eller ja en del av det) utrymme för mina eventgrejer.

Det plockar på lite, mycket goodiebagsinnehåll som blivit över från diverse event. Lite av det ser ni här på bänken, resten ligger i kartongerna. Jag tävlar ju ut goodiebag lite titt som tätt, både i mitt egna företag och för Modekampanj. Det finns lite att ta av och det är riktigt lyxiga grejer.
1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...