torsdag 31 juli 2014

Rätt inställning

För att lyckas med sitt mål eller något överhuvudtaget är det viktigt att ha rätt inställning. Om du ställer in dig på att du kanske inte kommer att klara det så kommer du förmodligen inte att göra det heller. Jag brukar själv ofta prata om när och inte om. NÄR vi lyckas, inte OM vi lyckas. Jag har bestämt mig att så är det, finns inget annat. Det handlar heller inte om att man ska försöka klara det utan att man SKA klara det.

Jag kan ibland stå framför min spegel hemma och upprepa för mig själv "Jag SKA lyckas med detta, jag SKA lyckas med detta osv". Det kan kännas jätte töntigt men det hjälper faktiskt. Det är inte mycket som jag inte har lyckats med på senare tid.

Självklart vet jag att mycket av det jag gör är svårt, vissa saker är till och med nästintill omöjliga men jag tänker aldrig så. Jag har ju bestämt mig för att klara det!

Jag lovar att mycket saker kommer att bli lättare om man bara har rätt inställning..
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...