tisdag 19 augusti 2014

En fantastisk höst!

Jag är verkligen så galet taggad inför hösten, kommer att hända så mycket skoj. När jag har intervjuer för stylingteamet nu så blir de helt yra i huvudet hur mycket jag har att berätta. Förutom innebar ju teamet att de skulle jobba med försäljning av makeup/skönhetsprodukter, att jag skulle utbilda dem inom stil, färg, makeup, marknadsföring/försäljning och att det fanns möjlighet att delta vid mina andra styling och eventuppdrag.

Nu kommer det också att innebära (allt frivilligt så klart):
  • Försäljning av kläder
  • Möjlighet att använda mitt showroom
  • Delta vid en massa mingel, stylingkvällar och temaevent som vi ska ha i showrummet
  • Vara med på ett större Stylingevent och andra projekt
  • Jobba med min nya idé som kommer lanseras inom kort

Jag rekommenderar starkt att ni söker till teamet för detta vill ni inte missa! Inga förkunskaper krävs, det viktiga är personligheten. Man bör vara social och ambitiös.


1 kommentar:

  1. Gud så synd att ni inte håller till i Göteborg för det där låter ju hur kul som helst!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...