måndag 22 september 2014

Personlig försäljning

Idag levererar jag lite beställningar till grannarna här på kontoret, jobbar ju på ett kontorshotell. Vi är inte så många men några beställningar blev det. Jag har faktiskt inte haft någon visning med dem tidigare. Är ingen typiskt säljtyp som säljer på allt till alla direkt. Jag är extremt noga med att kunderna blir nöjda. Att de köper något som de verkligen behöver och faktiskt använder.

Det är väl både för och nackdel. Man säljer inte lika mycket men jag tror det gynnar sig i längden om kunden blir mer nöjd. Jag är verkligen allergisk mot typiskt säljtugg, om det ringer en försäljare som låter som han kör på repeat så lägger jag otrevligt nog på luren i örat på personen.

Mer personlig försäljning! Och det är precis det som vårt showroom kommer att vara till. Det är en zon där man ska känna sig trygg. Inga jobbiga säljtyper, utan bara hjälpsamma experter som är ute efter att hitta rätt sak för rätt person. Det kommer finnas möjlighet att boka privata shoppingsessioner mm. Mer om det senare!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...