söndag 21 september 2014

Teammöte, personlig shopping och Göteborg


Idag har jag också grejat med lokalen, även om jag kom igång rätt sent. Skönt att ta lite sovmorgon, slötittade på tv-serien 24 också. En serie som är bra men jag blir inte besatt av den som jag blir av en del andra. Sen hade vi ett litet möte med delar av Stylingteamet också, de hjälper till med eventet i Stockholm. Kommer bli så kul!

Denna vecka är det fokus på detta:

  • Kommer så klart vara i lokalen och greja, får se vad jag hinner. Allt tar verkligen längre tid än man tror! Har sikte på att ha invigning 11/10.
  • Inbjudan och hemsidan för eventet i Stockholm måste bli klar, vill kunna skicka iväg inbjudan på fredag senast. Sen är det en hel del annat jobb med detta. Måste stämma av med alla utställare, jaga fler sponsorer, fixa för efterfesten mm.
  • På tisdag har jag stilrådgivning med kund
  • På onsdag har vi teammöte med Stylingteamet samt hudvårdsutbildning
  • Ska också på en mässa på onsdag för B2B (business to business, företag som säljer till företag alltså)
  • På torsdag ska jag på en kvinnlig nätverksträff med en redovisningsbyrå, känns en bra målgrupp för kontakter och kunder.
  • På fredag ska jag shoppa med kund, personlig shopping-uppdrag alltså
  • I helgen blir det Göteborg, ska ha makeupvisningar och träffa en kvinna som är stylist. Utbyta lite idéer och erfarenhet :-)
  • Jag hoppas hinna med att marknadsföra min idé om julklappar för anställda, kommer berätta mer om det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...