torsdag 2 oktober 2014

Crazy october

Har tidigare sagt att vissa av mina månader är galna men oktober kommer nog slå alla rekord! Jag har ju invigningen av vårt showroom nästa helg och har dessutom kommit igång bra med Stylingteamet. Jag har även mycket Stylinguppdrag, bara det tar väldigt mycket tid! Sen är det ju Business Bloggers, snacka om att det är mycket jobb med event. Extremt mycket mailkonversationer med sponsorer och utställare samt bloggare så klart.

Inte för att klaga, jag älskar verkligen mitt liv! :-) Bara en liten förklaring till varför jag bloggar lite dåligt just nu.

Oktober, november och december är de mesta hektiska månaderna på hela året för de flesta branscher. Dels för att det är mörka månader där inte så mycket annat händer så folk vill gärna spendera pengar + att det så klart är juletider.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...