onsdag 1 oktober 2014

Såfina

När man går på nätverksträffar i den här stan så är det sällan man springer på någon inom mode, på gott och ont. Idag var det faktiskt gott när jag träffade ägaren till Boutique Såfina. Fick höra om hennes idéer för butiken. Jag har inte direkt besökt den butiken, jag shoppar oftast med mina kunder på öster men finns en hel del butiker på väster också.

Problemet här i stan har varit att antingen finns det kedjor eller så finns det tantbutiker. Inga lokala roliga butiker för en yngre eller trendigare målgrupp (tycker visserligen inte ens tanter ska besöka tantbutiker). Såfina (och en del andra butiker på väster) har haft en liten tantstämpel som ägaren nu är sugen på att tvätta bort.

De har börjat ta in Cream, ett av mina favoritmärken när det kommer till ok prislappar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...