torsdag 30 oktober 2014

Fokus på axlarna

Idag har jag haft shopping med kund igen, trevligt som vanligt! Vad är den svåraste utmaningen kanske ni undrar? Jag tycker det har varit att släppa eget tycke och smak och kolla på sådant som passar kundens kroppsform och stil. Man dras lätt till sådant som man själv gillar men det har varit något man fått träna bort.

Kunden idag tvärtom mot kunden häromdagen lite bredare höfter och då bör fokuset läggas upptill. Exempel på en ganska intressant tröja:


Det är ialla fall kul att man har så många nöjda kunder. Många av de jag haft nu i höst vill boka mig till våren igen. De tycker det är perfekt att få hjälp 2 gånger om året för att uppdatera garderoben. Jag kan inte annat än att hålla med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...