fredag 31 oktober 2014

Paketjakt

Även om det är väldigt kul att hämta ut sponsorpaket så är det ganska krävande. Det är väldigt många olika ställen att hämta ut på. Företagen kan antingen skicka till ombud eller direkt till mig men jag är sällan på plats så blir att jag får hämta ändå. Det innebär 6 olika platser att hämta ut på:

  • Postens ombud (får sms både från Posten och PostenNord)
  • Schenkers ombud
  • DHL´s ombud
  • Postens terminal
  • Schenkers terminal
  • DHL´s terminal
Idag var jag exempelvis först på PostenNords terminal för att hämta ett paket som de inte hittade först, sen var jag hos DHL´s ombud där det var en klumpigt och tungt paket, sen skulle jag hämta hos Postens ombud men de hade inte kommit trots att de borde ha gjort det, fick smset igår så måste ringa till dem. Riktig paketjakt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...