lördag 4 oktober 2014

Korta vs långa tröjor

Jag hade stilrådgivning och garderobsrensning med kund idag, måste säga att det är väldigt kul att kolla igenom folks garderober(!)
Personer som är korta och vill ge illusionen om att de är längre bör ha korta överdelar eller som min kund idag som var medellängd men hade längre överkropp än ben. Långa tröjor gör att benen ser korta ut.

Grejen är att många kvinnor gillar långa överdelar, jag antar att de känner sig mer bekväma i det. När jag går igenom en kunds garderob så brukar jag försöka hitta nya användningsområden för plagg som är "fel". Idag gav jag min kund råd om att ha sina långa överdelar uppknäppta (de plagg som var uppknäppningsbara så klart!) och att sedan ha exempelvis en enfärgad klänning under eller topp och byxa/kjol som går ton i ton. Plagget/n under gör att hon får en hel siluett utan tydligt avbrott vilket gör att hon ser längre ut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...