fredag 31 oktober 2014

Sparkling shoes

Jag är ju rolig! Jag ska på bal imorgon som ni vet och så var jag och fixade en klänning häromdagen. Den var lite lång så behövde sy upp den och då frågade sömmerskan vilka skor jag ska ha. Jag har inte riktigt hunnit tänka på det. Det är snart 1 år sedan jag bröt foten och har inte gått i klackar sedan dess, det har funkat bra men just vid större festligheter känns det väldigt surt.

Jag provade ett par skor hemma igår som skulle passa fint till klänningen. Det var inte alls skönt att gå i så bestämde mig för att försöka hitta ett par platta snygga. Sen när jag var i skobutiken så hittade jag dessa och föll direkt. De är perfekta till klänningen! Provade att gå en lång stund i butiken och kändes faktiskt ganska bra men gissar att det kommer bli jobbigt att gå för länge. Får ha platta skor med mig. Känns verkligen som att uttrycket "Vill man vara fin får man lida pin!" passar bra här.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...