tisdag 18 november 2014

Du kan om du vill!

Har varit en ganska bra dag idag. Har haft fler intressanta intervjuer för stylingteamet, har haft möte angående ett event som jag planerar för våren och har diskuterat ett eventuellt samarbete med ett företag i Stockholm.

Det är rätt kul när man tänker på det här att man kan bara man vill. Jag vet inte hur ofta jag stöter på folk som kör med "Det där vet ju inte jag hur man gör!" Tror ni att jag hade någon aning om hur man startar företag när jag gjorde det? Tror ni jag hade en aning om hur man anordnar en bloggfest? Tror ni jag hade en aning om hur man anordnar en kurs, håller en föreläsning eller skapar ett stylingteam?

Guess what? Det är bara att ta reda på!

Jag missade kursen bloggeventsamordning i skolan men har ändå lyckats fixa 2 framgångsrika sådana event

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...