tisdag 18 november 2014

Lårhögt

Jag hade lite ångest inför bloggeventet. Jag hade inte riktigt tid att tänka på vad jag skulle ha på mig. När man går på event så är ens egna klädsel prio 1, när man anordnar event så är det en väldigt låg prio.
Jag ville ha ett par schyssta klackar men det känns fortfarande jobbigt pga foten så jag tänkte på hur jag ändå kunde få det lite hett utan att ha klack. Svaret blev lårhöga stövlar (med kort kjol).

Det viktiga med styling är balans. När det kommer till lårhöga stövlar tycker jag det är viktigare än någonsin. Det kan lätt bli "trashigt". Om man kör med klack så tycker jag det passar bäst till jeans eller kanske knälång kjol. Alternativt en nedtonad kjol ihop med en täckande topp.

Stövel med klack Guess
Stövlar med ingen eller låg/grov klack funkar bra till kort kjol eller klänning. Gärna med ett par snygga detaljer för att hotta upp lite.

Lårhöga stövlar Ravel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...