torsdag 20 november 2014

Lager-på-lager med kavaj

Jag älskar denna kvinna! Hon har skön stil och gör bra videos. Här stylar hon kavajer (ett av mina favoritplagg!). Jag diggar nog den första outfiten allra mest, det är en klockrent tips hur man kan göra lager-på-lager mer intressant. En topp, en uppknäppt kofta och sedan en öppen kavaj. Sen när hon byter till lårhöga stövlar och sätter på en matchande scarf så blir det väldigt chickt.


Skinnjacka över kavaj är också ett väldigt bra tips eller rosa kavaj över jeansskjorta, super! Lägg också märke till hur hon drar upp eller viker upp ärmarna. Det blir stor skillnad. Det är de små detaljerna som gör det!

Jag minns en gammal kollega på ett tidigare jobb, han kommenterade att jag hade vikt upp ärmarna på min svarta kavaj och blottade det fina blåa fodret. Han tyckte det såg lite slarvigt ut och att det blir mer strikt om man inte gör så. Ehh ja, that´s the point! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...