torsdag 20 november 2014

Vilken kroppsform är du?

Minns ni när jag gjorde kollage om kroppsform i modeforumet? Är väldigt nöjd med dem så tänkte att det kan vara värt att lyftas fram igen.

Det här med kroppsform är väldigt intressant. Att klä sig efter sin form kan göra en stor skillnad. Detta är en del när jag gör stilanalys och ofta det som kunden är mest fascinerad av ihop med kroppslängd så klart. Man går igenom allt från snitt till proportioner, färger, material, balans osv.

Läs mer på respektive länk!

Kroppsform A

Kroppsform V

Kroppsform X

Kroppsform H

Kroppsform O


2 kommentarer:

 1. Kom fram till att jag troligtvis är kroppsform O. Det vore kul med mer tips på kläder och liknade som passar för respektive kroppsform och vart man hittar dessa.

  Kram Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sanna! Jag vet inte om du såg det men om du trycker på länken så kommer du till mitt inlägg i modeforumet och där har du lite mer tips och köpinfo. Annars är du så klart alltid välkommen att kontakta mig för hjälp :)

   Kram/Anna

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...