måndag 17 november 2014

Rätt färg på läpparna

När jag har färgrådgivning med kund så sminkar jag också personen i rätt färger. Idag pratade vi en del om läppar och läppenna. Läppenna är bra för många saker. Framförallt är det viktigt när man kommit upp lite i åren och läppstiftet gärna vill sticka iväg i de rynkor man får runt munnen. Det är också bra för att kunna skapa lite annan form på läpparna. Har man stora läppar kan man måla precis innanför kanten och har man små kan man måla precis utanför. Jag brukar också fylla i hela läpparna med pennan för att få det jämnare och för att få en bra bas för läppstiftet.

Jag tycker att rätt färg på läppstiftet är det viktigaste i en makeup (näst efter rätt ton på foundation så klart). Ögonskugga och rouge är också viktigt men fel färg på läpparna kan bli riktigt fel.
Nummer 8 använde jag på min kund idag. Perfekt färg för hennes varma toner. Det som är bra med dessa pennor är att det finns läppstift i exakt samma ton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...