torsdag 1 januari 2015

2015! Nu kör vi!

Jag ser galet mycket fram emot detta året. Det känns lite klyschigt att säga att ett nytt år är som ett nytt blad, en ny start men det stämmer så bra. Man får möjlighet att sätta helt nya mål och skapa något helt nytt.

Min samarbetspartner Mikael har som nyårslöfte att inte starta en massa nya projekt under året utan att satsa på de befintliga. Jag tyckte det lät som en bra idé! Det kommer jag fokusera på nu under våren:

  • Event! Kommer fokusera mycket mer på event nu. Kommer att ha 2 andra event + 1 eget i vår. Tänkte också försöka gå på fler event, speciellt i Stockholm för att skapa kontakter och samla kunskap.
  • Stylingteamet! Ska söka lite nytt folk och sedan kommer vi som jag nämnt innan att ha en massa olika projekt i vår. Minst 2 varje månad. Allt från mingel till stylingkvällar och gör-om-mig.
  • Stylingtjänster! Så klart! Kommer att vidareutveckla mina tjänster mer. Har en hel del idéer.
Sen kommer jag som jag nämnde innan att blogga på tummenur.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...