fredag 2 januari 2015

Operation "Spara tid"

Jag nämnde innan att jag förmodligen kommer att blogga lite mindre under 2015 (även om det kommer bli mer bloggande när allt är igång igen efter helgerna). Jag försöker också tänka ut andra sätt att spara tid, att sätta tiden i förhållande till vad det ger. Det är inte lätt! Man vill egentligen inte prioritera bort något alls.

Idag har jag tänkt lite på nätverk. Förr gick jag på alla event och träffar som fanns. Senaste tiden har jag börjat prioritera det som kan ge något och nu känner jag att jag kommer dra åt det ännu hårdare. Jag har pratat om de nätverk som jag är medlem i förut. Då nämnde jag Jane Jkpg. Jag kommer nog inte fortsätta mitt medlemskap där i år. Känner inte att det har gett mig något, förutom lite nya vänner.

Nätverkar är för kreativa kvinnor och det är mestadels reklamfolk. Något jag känner att jag inte har något större utbyte av. Det är mycket yngre folk som inte har någon större erfarenhet eller kontakter. Många är också där som en kul grej och inte särskilt intresserade av att nätverka. Det låter kanske lite hårt men jag har ganska höga visioner i livet och för att komma dit måste man vara hård.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...