måndag 26 januari 2015

Eventarbete


Nu känns det verkligen som saker och ting kommit igång på riktigt allvar. Då känns det också att våren kommer bli galen! Jag försöker alltid vara effektiv men nu i vår stramar jag åt allt lite extra, för att kunna få tid över till det viktiga. Det jag fokuserar på är Stylingteamet, Stylingtjänster och Event men det är 3 stora puckar.

Denna vecka jobbar jag med:

 • Mycket eventarbete. Jobbar dels på med bloggminglet som jag ska ha på en invigning av en ny bar på Stureplan. Har bjudit in bloggare och letar sponsorer. Sen är det också stort jobb med eventet i Stockholm i maj, letar utställare och sponsorer dit.
 • Imorgon har vi hälsokväll i showroomet
 • På onsdag är det ny informationsträff för stylingteamet
 • På torsdag ska vi ha möte om eventet i maj och planera
 • På fredag har jag visning med en i stylingteamet
 • På söndag är det ledarskapsträff med LR
 • Jag bör också ta tag i min bokföring

2 kommentarer:

 1. Hej Anna! När och vart är ledarskaps utbildningen imorgon? vart kan vi anmäla oss?

  MVH Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sara! Jag såg inte denna kommentar förrän senare. Du får ursäkta mig men vet jag vem du är? Jag trodde du var en av tjejerna i mitt stylingteam som heter Sara men tydligen inte. Denna utbildning var för speciellt inbjudna men hör gärna av dig om du vill veta mer. /Anna

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...