onsdag 28 januari 2015

Ny eventsida

Jag är riktigt nöjd med beslutet om att göra två hemsidor för mitt företag, fattar inte ens hur jag kunde tänka annat. Jag har ju två ben, det ena är styling och det andra är event. Jag ville ha en riktig hemsida, istället för bara denna blogg och tänkte först ha en gemensam sida för allt men sen kom jag på (eller ja snarare fick tips om att göra två olika). Det blir mer tydligt vad jag gör och kunderna blir inte förvirrade.

Nu är min eventsida mer eller mindre klar, ska justera texter och lägga in lite fler bilder men känner mig annars ganska nöjd. Det är Martina i mitt stylingteam som har gjort sidan, hon är väldigt duktig i wordpress. Sarah har också gjort loggan. Vi valde att fokusera på eventsidan först eftersom vi ju har ett nytt event på G som vi söker sponsorer och utställare till. Stylingsidan kommer senare..

Kolla in eventbyanna.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...