lördag 17 januari 2015

Upp till bevis

Har ni koll på vem Mary Portas är? Hon hade tidigare att program som handlade om att hon hjälpte lyfta klädbutiker som gick dåligt. Jag följde det slaviskt och nu fick jag höra att hon har ett nytt program, där hon startar en egen klädbutik.

Jag var väldigt taggad i början när jag kollade, hennes vision var att skapa en butik för 40+ kvinnor. Eftersom hon tyckte att det saknades på marknaden. Antingen är det för ungdomligt eller för tantigt. Jag håller med henne! Tycker att utbudet har blivit lite bättre senaste åren men fortfarande dåligt. Det finns kedjorna och sedan finns det lokala tantbutiker. Jag blev själv mycket sugen på att starta "riktig" butik i detta tema. Min målgrupp för mina stylingtjänster är ju 40-60.

Sen blev jag lite besviken när hon lite desperat skulle hitta en varuhuskedja att samarbeta med. Jag förstår väl det, det är ju svårt att starta sin egen butik på Oxford Street mitt i London men hade varit lite roligare att följa programmet om hon hade fått bygga upp allt själv. Dessutom gnäller hon lite i tredje avsnittet att det inte känns som hennes butik, att det inte är hon som bestämmer och att hon inte vill kompromissa. Nej men konstigt då? Då har ju sålt ditt varumärke! Hade varit ännu roligare att följa någon som inte har ett känt namn heller..

Programmet är ialla fall värt att titta på, finns på tv8 play: tv8play.se/program/mary-portas-upp-till-bevis


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...