torsdag 26 mars 2015

Det jag brinner för

Ibland när jag berättar om att jag är stylist så undrar folk varför jag inte stylar kändisar eller jobbar med tv/reklam osv. Ja det är en tuff bransch men jag har aldrig heller försökt komma in i den för det är inte det jag brinner för. Jag brinner för att hjälpa "vanliga" människor att med lite enkla knep såsom rätt snitt, form, färg, makeup osv få fram sitt bästa jag.

Det är så himla enkelt att lyfta fram det man är nöjd med och dölja det man är mindre nöjd med. Visst kan man tycka att det känns ytligt men ytan hänger oftast ihop med insidan. Känner du dig fin på utsidan är det lättare att få insidan i balans.

Bästa är alla goa kunder som är så otroligt gulliga och tacksamma. Har svårt att tro att kändisar är det direkt ;-)

Före och efterbild från vårt photoshoot vi hade för ett tag sedan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...