tisdag 24 mars 2015

Stylingambassadör

Igår hade jag färgrådgivning med Anna Mårtensson som är en av mina stylingambassadörer i Jönköping. En så otroligt härlig kvinna! Positiv, glad och vet vad hon vill. Anna beskriver besöket hos mig som omvälvande och sa flera gånger att detta var bättre att vad hon hade förväntat sig. Hon var med andra ord riktigt nöjd.

Så kul att höra! Kunder som är hos mig är alltid väldigt nöjda efteråt, de skiner upp och inser att de på ett enkelt sätt kan få fram sitt bästa jag och bli ännu snyggare. Det svåra för mig har alltid varit att få kunder att inse detta innan så att de bokar en tid. Mun-till-mun är den bästa marknadsföringen men den tar lite tid, jag skyndar på den lite genom att ha stylingambassadörer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...