onsdag 29 april 2015

Blek tänderna hos ett proffs!

Minns ni när jag pratade för ett tag sedan om mitt bästa köp, att det var en tand? Den ena tanden jämte mina framtänder var väldigt sne och jag mådde dåligt över detta. Jag hatade att le och såg jämt sur ut på kort. Jag gick då till en tandläkare och fixade en porslinsfasad. Så värt de 5000 kronorna som jag betalade, efteråt kan jag känna att det hade varit värt det 10-dubbla om inte mer.

Det jag vill säga med det är att våra tänder är viktiga för vårt utseende, det är bland det första man ser på en människa som pratar eller ler. Det är också viktigt för vår hälsa så klart, dålig munhygien kan inte bara leda till tandlossning utan även infektioner och andra tråkiga saker.

Jag var och fixade mina tänder igår hos Tandhygienist Rafael Asterblad, en väldigt trevlig och kunnig man. Han rengjorde tänderna väldigt noggrann, bättre än någon tandläkare någonsin har gjort och dessutom blev jag fotograferad. Inga hål! ;-) Det räcker liksom att gå till en tandhygienist så länge man inte ska borra. Rafael förklarade också att han har nära samarbeten med just tandläkare för att kunna ge en helhetslösning.

Förutom den klassiska undersökningar och rengöring så sysslar han också med tandblekning, vilket så klart kan göra stor skillnad för vårt utseende. Det finns många som jobbar med att bleka tänder idag och många saknar både utbildning och kunskap inom det. Det finns en hel del risker med det så jag rekommenderar att gå till någon som kan det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...