tisdag 28 april 2015

Mycket skönhet

Jag var ju på Sthlm Beauty Week igår, det var mycket trevligt. Underbart väder i Stockholm! Jag åkte upp med Loredana, en bloggande vän här i Jönköping. Sen mötte jag också flera av de bloggare som jag bjudit in på plats, det är ju nästan det som är roligast. Att träffa alla!

Eventet var bra i sig även om det var lite väl mycket folk på lite väl liten yta. Det var bra utställare med intressanta produkter och koncept. Mycket bland innehåll med allt från skönhetsprodukter, parfymer till champagne och väskor.

Dessutom var det lite intressanta föreläsningar, bland annat om framtidens shopping och utseendets betydelse för hur vi uppfattar varandra. Det här med hur vi shoppar i framtiden är ju väldigt intressant, att det blir mer teknik ute i de fysiska butikerna och att man provar produkter som sedan beställs hem. Något som jag ju tidigare har pratat om att jag tror på.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...