lördag 23 maj 2015

Extrajobb i Borås

Som ni vet så håller jag på att starta ett stylingteam i Borås, ett extrajobb med mycket möjligheter. Min tanke är att köra stylingteam på flera orter i Sverige och Borås är alltså först ut efter Jönköping. Jag vill också ha någon form av ledare på varje ort och det måste verkligen vara rätt person. Jag har hittat en kvinna som är perfekt för detta, så jag kommer att köra en informationsträff nästa onsdag för att få ihop fler till själva teamet. Alla som är intresserade av att veta mer är välkomna dit för att lyssna, helt ok att bjuda med sig vänner också.

Vill du ha ett spännande extrajobb i Borås med stora möjligheter? Detta passar dig som vill ha något extra vid sidan av ditt andra. Det passar dig som söker nya utmaningar, som vill utvecklas och göra något mer i livet.

- Du jobbar med produkter inom skönhet, hälsa, kläder av hög kvalité och bygger din egen kundbas med stöd, coachning och hjälp av teamet
- Du får tillgång till kostnadsfria och exklusiva utbildningar inom stil, färg och makeup
- Du har möjlighet att vara delaktig vid event såsom modeshow, gör-om-mig, mingel mm
- Du har möjlighet att bygga nätverk och en business för att göra en riktig karriär
- Ett extrajobb som förutom pengar kan ge dig kontakter, erfarenhet, kunskap och nya vänner.

Vi söker driftiga personer som vill ha en förändring i livet och en unik möjlighet att skapa något stort. Är det dig vi söker?
Vi erbjuder ett fritt jobb med eget ansvar där du jobbar mot dina egna mål. Inkomsten är helt provision- och bonusbaserad.

Inga förkunskaper är nödvändiga! Minimiålder är 18 år men vi ser gärna äldre sökande.

Träffen hålls på Brygghuset, Bryggaregatan 14. Det är bara att komma dit men ni får gärna anmäla er innan så vi vet att det finns plats, det är ganska många anmälda redan. Anmäl till anna@stylinganna.se eller via Facebook.

extrajobb i BoråsInga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...