fredag 22 maj 2015

Vardagsproblem

Ibland har man sina små vardagsproblem.. Igår var jag på lanseringfest av Jkpg Live, en ny webbtidning som kör igång här i stan. Innan vi gick dit så var vi lite onyttiga och käkade hamburgare och pommes med smältost. Precis utanför eventet så märkte jag att jag hade spillt smältost på mitt nya halsband, typiskt mig! Fick bort det mesta med en servett så att jag sedan kunde smita in på toan men jag tyckte jag stank smältost hela kvällen. Ny doft för en parfym kanske?! ;-)

Festen var i övrigt sådär, träffade en hel del folk som jag kände och kunde catcha upp lite med. Annars blev det en tidig hemgång..


Jag gillar verkligen halsbandet! Maffigt ska det vara! Räcker ofta med detta till ett par jeans och en enkel topp för att få en schysst outfit. Här har jag också en skinnkavaj över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...