söndag 7 juni 2015

Jag är författare!

Ja, det är sant! Jag är författare! Bara medförfattare visserligen men känns ändå väldigt kul. Jag har nu fått lov att berätta att jag är en av 30 utvalda kvinnor som är med i boken "Boosta din Business". Vi delar med oss av våra bästa marknadsföringstips, själv pratar jag om stylingteamet samt event. Det kommer bli riktigt skoj att läsa alla andras texter också!

Boken släpps på bokmässan i Göteborg 26:e september och jag kommer självklart att vara där. Har skrivit nu under våren men har alltså inte fått berätta förrän nu. Fick väldigt bra respons också, först från själva förlaget som tyckte att min text var väldigt bra skriven och sedan från korrekturläsaren som tyckte att min text var riktigt intressant och annorlunda *skryt* *skryt* ;-)

Jag har ju alltid älskat att skriva men har inte riktigt jobbat med det på så sätt, nu är jag till att börja med väldigt sugen på att skriva en egen bok.

De ville ha en liggande profilbild som författarbild,  oftast är det ju stående bilder man har på sig själv så fick bli denna. Ett par år gammal men funkar :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...