lördag 6 juni 2015

Kick off i Kroatien

Nätverket Qoola Qvinnor anordnar en konferensresa/kick off till Kroatien varje år, jag har nämnt det för er förut vid några tillfällen. Detta år ska jag följa med, whiiiee! Kommer att bli så härligt, Kroatien är otroligt vackert har jag hört.


Jag ser resan som en stor möjlighet att få mängder av inspiration och motivation inför hösten, en extremt stor möjlighet att skaffa en massa kontakter som så klart blir nya vänner på köpet. Förutom det affärsmässiga så är det ju otroligt skönt att komma iväg och resa. Så det blir en kombination av business och pleasure kan man säga.

Det kommer först att vara 3 dagar med konferens, en massa föreläsningar, workshops, yoga och andra braiga saker. Man kan stanna en kort vecka eller en hel vecka, stannar man hela veckan så finns det möjlighet att åka med på lite andra dagsresor, till Italien exempelvis.

Jag sammanfattar resan så här:

  • Underbar resa till vacker miljö med sol, bad och värme
  • Positiva och glada människor som fyller en med energi
  • Inspiration och motivation med intressanta föreläsningar och workshops
  • Massor med nya kontakter och vänner
  • God mat, dryck och andra trevligheter
  • En riktig boost inför hösten
Det bästa är också att ALLA kvinnor kan följa med! Även om man inte är medlem i Qoola Qvinnor! Perfekt för egenföretagare som vill skapa nya kontakter och få in "foten" lite här och var men det är också perfekt för den som vill ha ett eget lite äventyr utan familjen ;-)

Jag är ambassadör för Qoola Qvinnor i Jönköping och kommer också att hjälpa Siv (grundaren) med denna resa så det finns möjlighet att kontakta mig om man vill ha mer information: anna@stylinganna.se

Lista med årets föreläsare hittas här!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...