torsdag 11 juni 2015

Stylingutbildningar

Nu finns det möjlighet att göra intresseanmälan för mina stylingutbildningar i höst. Dessa utbildningar passar väldigt bra om man exempelvis jobbar i en klädbutik och vill kunna erbjuda sina kunder bättre service, det passar de som jobbar på salong och som vill utveckla sina tjänster, det passar de som jobbar direktförsäljning av kläder/makeup och som vill kunna sälja mer. Det passar så klart även privatpersoner som vill få kunskaper för att kunna söka jobb inom branschen. Jag kommer att börja med att ha fyra olika varianter.

Grundutbildning STYLING
En grundläggande utbildning i färg, stil och makeup. Vi går igenom det viktigaste och man får lära sig en hel del bra saker för att kunna jobba med exempelvis försäljning inom dessa områden.

Fördjupning STIL
Detta är en fördjupningsutbildning inom området stil där man bland annat kommer att lära sig vilka olika stiltyper det finns, hur man bäst klär olika kroppsformer, hur man "lurar ögat", vad man ska tänka på med material, form, färg, snitt osv. Man blir diplomerad stilcoach.

Fördjupning FÄRG
Här är en fördjupningsutbildning inom färg, här kollar vi närmare på hur man får fram vilka färger som smickrar en person allra bäst, hur man kombinerar färger, hur färgerna påverkar osv. Man blir diplomerad färgkonsulent.

Fördjupning MAKEUP
Här fördjuper vi oss i makeup och pratar olika tekniker, metoder, hudvård, hur man använder skuggning, highlights och massa annat. Man blir diplomerad makeupspecialist.

Alla dessa stylingutbildningar innefattar teoretiskt blandat med praktiska övningar. Inget exakt schema är satt för hösten ännu så det är endast intresseanmälan som gäller i nuläget. Man kan maila mig på anna@stylinganna.se och ange vilka utbildningar som man är intresserad utav.

Mer information om utbildningarna hittas här: stylingbyanna.se/stylingutbildningar

stylingutbildningar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...