fredag 12 juni 2015

Digitala kurser

Något som jag känner är det mesta spännande just nu i min verksamhet är att vi håller på att göra digitala kurser, det kommer både vara inom styling men även blogg. Det senare kommer att vara en del av Business Bloggers så nu håller vi även på att göra om den hemsidan, det kommer hända mycket med det projektet framöver.

Jag jobbar ihop med Martina, en tjej som gör hemsidor i Wordpress och som är väldigt duktig. Har mycket idéer och en bra drivkraft. Inte fel med sådana människor! ;-)

Vi kommer att fixa kursmaterialet under sommaren då det är lite lugnare med allt annat. Det känns som om jag redan nu kan förbereda mig på att det kommer att ta tid. Tanken är att köra inspelat material ihop med texter, bilder, övningar mm. Är verkligen taggad på detta!

digitala kurser

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...