tisdag 16 juni 2015

Varför började jag att blogga?

Jag har bloggat på denna plattform i snart 5 år, hade en annan blogg innan det men eftersom jag inte direkt hade något att skriva om så gick det trögt. Jag trivdes inte på det jobbet jag hade då och kände att jag ville göra något annat. Eget företag har alltid lockat mig och jag kom på tanken med en webshop, tyckte det lät kul och enkelt. Jag började då blogga i syfte med att bygga upp en potentiell kundbas innan jag kom igång men självklart också för att jag älskar att skriva och tycker att bloggande är roligt.

Jag döpte bloggen till Accessoera Mera eftersom jag gillade grejen med vad accessoarer kan göra för en look. Det är så enkelt att med smycken, väskor, skärp, sjalar osv förvandla en tråkig outfit till en intressant. Det var också därför som jag ville ha en webshop med accessoarer (+ att det var enklare än kläder för man slapp tänka på storlekar). Det var trögt i början och jag hade inte många läsare men som med allt annat så gäller det att kämpa vidare och inte ge upp.

Bloggen utvecklades konstant och idag är det min största kanal för att få in kunder till mina stylingtjänster, väldigt kul! Jag döpte om den till StylingAnna efter en tid då jag insåg att Accessoera Mera inte passar det jag höll på med, jag hade lagt ner webshopen och mitt fokus var stylingtjänster.

Det är kul att titta tillbaka i bloggen och inse hur mycket man har lärt sig, både som bloggare och egenföretagare men även som människa. Den personliga utvecklingen har varit enorm, känner inte ens igen mig själv med den person jag var innan. Den jag är nu känns rätt, det känns så jag!

Så här såg jag ut för 5 år sedan då jag började blogga..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...