måndag 15 juni 2015

Midsommarveckan


Hade väldigt kul på SPA-dagen i lördags, provade på både fettreducering och zonterapi. Visste ni att man kan spränga bort fettceller med en maskin och att man kan se vilka problem man har med hela kroppen genom fötterna? Nu är det midsommarveckan och det är svårt att förstå att tiden går så fort. Allt blir lugnare nu när sommaren är här men har fortfarande en del jobb, denna vecka blir det fokus på:
  • Idag har jag ett möte med nu tjej för stylingteamet och sedan har jag provning med en shoppingkund (beställt hem kläder från internet)
  • Imorgon har jag REA på kläderna från Friendtex i showroomet, alla är välkomna!
  • På onsdag har jag stilanalys med kund och sedan stylingkväll
Sen blir helgen ganska lugn, blir att umgås med familj och vänner..

I övrigt så sysslar jag med detta:
  • Marknadsföring av mina stylingutbildningar
  • Hjälpa igång nya medlemmar i stylingteamet
  • Skicka ut pressrelease
  • Jobba med digitala kurserna
  • Fortsättning med stilserien
  • Tävling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...