torsdag 6 augusti 2015

Direktförsäljning

Whiiee nya katalogen för Friendtex har kommit! Riktigt läckra saker i deras höst/vinterkollektion. Nu ska jag bara bestämma vad jag ska köpa hem till showroomet. Jag jobbar ju inte riktigt som en vanlig butik, utan det är helt enkelt ett showroom dit man kan komma och prova kläder, makeup och hudvård. Där utförs också mina tjänster stil och färganalys (garderobsrensning sker hemma hos kund och personlig shopping sker så klart ute i butiker).

Friendtex jobbar inom direktförsäljning. Det innebär att det inte finns i vanliga butiker, vilket så klart gör det lite mer exklusivt. Jag är exempelvis ensam återförsäljare här i stan. Direktförsäljning innebär att produkterna går från fabrik direkt till mig, man skippar många mellanhänder som grossister exempelvis. Man har inga krav på lager och man behöver inte heller ha en "riktig" butik, vilket ju innefattar en hel del kostnader. Detta gör att priserna ut till kund kan vara mycket lägre, jag tycker det är ett jättebra koncept. Speciellt med tanke på hur jag jobbar! Jag vill inte ha en butik, jag vill vara mer fri och kunna jobba på olika ställen..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...