torsdag 24 september 2015

Bästa boken om marknadsföring

Det händer mycket nu! Jag kommer att ge er status på allt i annat inlägg. Nu tänkte jag prata om bokmässan och Boosta din Business, bästa boken om marknadsföring! :-)
Jag åker till bokmässan i Göteborg på lördag, då är det bokrelease för den boken som jag är medförfattare i. Ska bli riktigt kul att träffa alla och ha möjlighet att mingla runt på övriga mässan.

Jag får då också med mig ett lass av böcker som jag kommer att skicka ut till de som förbeställt men jag har några över så det går bra att köpa via mig. Vi har fixat en liten bokhandel på Business Bloggers, där man dels kan köpa denna bok (inkl frakt) men vi tipsa också om andra böcker inom företagande, entreprenörskap och försäljning. Kika in!

Boken går också att köpa och hämta ut hos mig i Jönköping, på kontoret eller i showroomet. Priset är då 195:- och man mailar mig: anna@stylinganna.se


Jag gillar att läsa böcker! Det ger båda kunskap och inspiration. Det är något som är väldigt bra ifall man kört fast och behöver motivation. Speciellt när man får läsa om andras framgång, det är riktigt peppande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...